Skip to content

Хотел Петте елемента

Разположение на хотела: Хотел „Петте елемента“ се намира в Сапарева Баня, в подножието на Рила. Районът предлага възможности за целогодишен туризъм /най-горещата минерална вода в Европа, летни и зимни пешеходни маршрути/.

За хотела: В хотела енергията на въздух, вода, огън, земя и дърво събужда силите на тялото и духа, лекува и успокоява. Разполага с открити и закрити басейни  и СПА зона и басейни за деца.

 Стаите: Хотелът предлага настаняване в 63 двойни стаи, като в 43 от тях е възможно настаняване на двама възрастни и дете или трима възрастни, 13 семейни студия за двама възрастни и две деца и 5 апартамента за двама възрастни и две деца. Всяка от стаите е дизайнерски  обзаведена с интериор и цветове предразполагащи към  пълноценна почивка. Стаите разполагат с интерактивна телевизия, телефон, тераса, интернет, мини-бар, сешоар и много други.

Цени 2022:

Ден от седмицатаИкономична двойна стаяФамилна двойна стаяСтандартна двойна стаяСемейно студиоАпартамент
Понеделник – Четвъртък298 лв308 лв.318 лв.338 лв.358 лв.
Петък – Неделя308 лв.328 лв.338 лв.358 лв.410 лв.

Цените  са на помещение, на вечер и включват: закуски на блок маса в ресторант „Теджас“, вечери на блок маса в ресторант „Теджас“, ползването на СПА-център „Джала“, фитнес, съоръженията на комплекс „Котвата“, паркинг, интернет и интерактивна телевизия;туристически данък.

  • Дете до 6 години се настанява безплатно
  • Дете от 6 до 14 години на допълнително легло – 120 лева
  • Възрастен / дете над 14 години на допълнително легло – 160 лева
  • Единично ползване – 20% отстъпка от цената на стаята.