Skip to content

Септемврийски празници – мини почивка о-в Тасос

20.09.2022г. – ПОТВЪРДЕНА – 475лв./ч.

1 ДЕН: 20.09.2022  Отпътуване от София в 07:00 ч. от паркинга на стадион „Васил Левски” по маршрут София – КПП Кулата – Драма – Кавала. Пристигане в Каваларанния следобяд. Панорамна туристическа обиколка на града:  Църквата “Св. Богородица”, Пристанището, Паметника и къщата на Мохамед Али, Акведукта, Крепостната стена и др. Отпътуване за с. Керамoти, откъдето се взема ферибот за о-в Тасос. Пристигане на острова и настаняване в  хотел Rachony Bay 3* – в селището Скала Рахони. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН: 21.09.2022 Закуска. Свободен ден за плаж. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН: 22.09.202Закуска. Свободен ден  или по желание *Панорамна обиколка на острова с автобус  с посещение на манастира Архангел Михаил и бившата столица Лименария, настоящата – Лимена. Свободно време в Лимена за обяд. Връщане в хотела. Вечеря.

 4 ДЕН: 23.09.202Закуска.Свободен ден за плаж. Вечеря. Нощувка.

5 ДЕН: 24.09.202Закуска.Свободен ден за плаж.  **Вечерта, по желание, посещение на традиционна гръцка таверна с музика и програма / тя включва вечеря на блок маса и безлимитна консумация на вино – бяло или червено. Туристите, които ще ходят на гръцка вечер – ползват вечерята от хотела като обяд /. Нощувка.

6 ДЕН: 25.09.202Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Цена на човек, в съответния вид стая, за пакет от 5 нощувки със закуски и вечери, в лева
На човек в двойна стая475.00 лв.
3-ти възрастен в двойна стая410.00 лв.
1-во дете 0-11.99 г.180.00 лв.
2-ро дете 0-11.99 г.299.00 лв.
Доплащане за единична стая265.00 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Транспорт с комфортен автобус;

Фериботни билети – двупосочно;

5 нощувки със закуски и вечери в х- л Rachony Bay 3* – в селището Скала Рахони;

Панорамна туристическа обиколка на гр. Кавала;

Безплатен Wi-Fi ;

Безплатни чадъри и шезлонги на плажа и басейна;

Водач от фирмата организатор;

Пътни и  магистрални такси;    

Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие  5000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София / лица до 5 г. и над 64 г. имат доплащане /

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА::

Панорамна обиколка на острова с автобус  с посещение на манастира Арахангел Михаил и бившата столица Лименария, настоящата – Лимена.25 € възрастен и 20 € – деца до 11.99 г.  ;

Гръцка вечер –40  € – възрастен, 35  € – деца до 11.99 год.;

Такса гориво;

Разходи от личен характер;

За допълнителните мероприятия – записването и плащането става на място, в автобуса !!! Екскурзиите се осъществяват  при минимум 20 пълноплащащи туриста.

Възможност за пътуване със собствен транспорт!

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:  35

Срок на уведомление при несъбран минимален брой туристи:  7 дни преди датата на отпътуване.

Няма визови изисквания, свързани с пътуването.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: Депозит30% от сумата при сключване на договора. Пълно плащане до  31/08/2022 г.

УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИИ:

•             Потребителят има право да се откаже от пътуването без санкция до деня, следващ деня на записването и внасянето на депозит.

В случай на отказ от пътуване и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът  не удържа неустойки при следните условия:

•             При налагане на карантина за влизане в страната на пътуване от България или за влизане от страната на пътуване към България (парите Ви се възстановяват на 100% без удръжки, глоби, неустойки!).

•                При обявяване на Инзвънредно положение във връзка с COVID-19!

•             При установяване на зараза от COVID-19 на някои от пътуващите или техен близък до 14 дни  преди отпътуване– позитивен PCR тест (парите Ви се възстановяват на 100% без удръжки, глоби, неустойки!).

Във всички останали случаи на отказ от пътуване и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа неустойка както следва:

От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.

От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.

От 9-тия ден до датата на заминаване – 100% от общата цена на пътуването на турист.

ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на турските колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 20 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

N