Skip to content

ИНТЕРНЕТ РЕЛАКС – отключи се, за да се включиш отново

Пред очите ни минават прекрасни гледки на живописни паркове и градини. Но не може да се насладим на уханието им. Наблюдаваме с любопитство глисиращите по вълните сърфисти. Но няма как да усетим тръпката от солените пръски вода. Възхищаваме се на необятните простори, които се откриват пред очите на смели алпинисти. Но не може да се почувстваме победители.

Защото това са картини от екрана на компютъра ни. От който, уви, не можем да се откъснем.

Дори и да сте сравнително нов в АЙ-ТИ сферата и да не сте усетили симптомите на дигитална зависимост, задайте си простичкия въпрос: „Кога за последно сте били сред природата? Кога за последно сте се чувствали в мир със себе си и сте се усещали на място? Кога за последно сте общували истински с човека отсреща?

Светът заговори за пристрастеността към интернет още в края на миналото столетие. Учени предупредиха, че недостигът на живи контакти за сметка на виртуалните, може да отслаби имунната система на организма, да наруши хормоналния баланс, работата на артериите и процеса на мислене.

Потокът от информация води до пристрастеност към интернет, от която следват социални, психически и физически увреждания.

И светът започна все по-активно да се бори с последствията на тази пристрастеност.

В Китай официално обявиха онлайн зависимостта за заболяване и откриха специална клиника за лечение от интернет пристрастеност. Последваха ги Южна Корея и Алжир. А първите центрове за изследване и лечение на интернет зависимостта се появиха в Щатите в средата на 90-те години на миналия век.

Ние желаем само да ви извадим от „пашкула“ на дигиталната мрежа. Да ви върнем усещането за реалността, като ви накараме да почувствате със сетивата си всичко прекрасно, което виждате само на екрана. Да ви помогнем да преживеете със сърцето и душата си неповторими мигове и да ви сплотим като екип.

КЪДЕ

В планината – сред борови гори и слънчеви поляни. Където ви чакат непроходими пътеки, бистри реки и мамещи върхове. Където може да препускате с коне, да ловите риба или да изкачвате върхове. Да се включвате в игри и състезания, които нашите аниматори са ви подготвили. Да разпускате с йога инструктор или да се впуснете в луди танци на специална караоке вечер.

Край морето – на борда на яхта или в крайбрежния хотел, заобиколен от диви и безлюдни плажове, прекрасни заливи и подводни пещери. Където може да практикувате дайвинг, да сърфирате – но не в мрежата, а по вълните, или просто на поплувате на воля. Там ви чакат лунни вечери край огъня с китарен припев. И много, много екшън игри, забави и изненади с нашите аниматори, йога инструктори и учители по танци.

КОГА

През пролетта, есента и зимата в планината.

От началото на лятото чак до есента – край дивите плажове на морето у нас и в Гърция.

КАК

Като ни се обадите час по-скоро. Съберете приятели, колеги и любими хора, които искате да приобщите към изживяването.

И да започваме!

Нашият екип е на ваше разположение, за да направим приключението Интернет детоксикация запомнящо се.

И едно условие: БЕЗ МОБИЛНИ УСТРОЙСТВА!

Таблет, лаптоп и дори смартфон – всичко това ще си почива в сейфа до приключване на релакса.

Само така съзнанието ви напълно ще е погълнато от преживяванията, които сме ви подготвили. И тръгвайки си, непременно ще усетите промяната – изживяното с нас сред природа и истинското общуване с приятелите ще ви върнат позабравеното усещане за реалността. И ще отворят сетивата ви за истинските неща, които носят радост за тялото и вдъхновение за душата.

Eсенни програми

Дати на провеждане:

Дати по избор

Първи ден

Пристигане. Настаняване. Вечеря. Опознавателна среща с изненади. Нощувка.

Втори ден

Йога на плажа. Закуска. Плажни игри с аниматор. Обяд. Лично време. Занимания с аниматор. Свободно време.Вечеря.Вечер край плажния огън музика, танци и изненади. Нощувка.

Трети ден

Йога на плажа. Закуска. Поход в планината „По пътя на аргонавтите“. Обяд – сух пакет. Следобед се прибираме в хотела. Свободно време. Вечеря. Плажно парти, с конкурсни изпълнения под звуците на „оркестъра“. Нощувка.

Четвърти ден

Йога на плажа. Закуска. Сбогуване с морето. Обяд.Отпътуваме за България.

Специална промоционална цена: 384лв на човек настанен в двойна стая

Цената включва:

  • 3 нощувки;
  • 3 закуски;
  • 3 обяда;
  • 3 вечери;
  • планински поход с водач;
  • занимания с йога инструктор;
  • занимания с аниматор.

Цена не включва:

  • транспорт /може да се организира срещу дъпълнително заплащане/;
  • застраховка;
  • разходи от личен характер

Провеждането на програми е при мин.25 човека.

За групи между 20 и 25 човека завишението на цената е с 20%.

За групи над 30 човека предлагаме индивидуално договаряне.

Начин на плащане: 50% аванс при записване и останалите 50% до20 дни преди отпътуването.

Релаксът край морето е в семеен гръцки хотел на брега на Егейско море. На крачки пред хотела е огромният плаж, опасан от красив залив, а непосредствено зад хотела е планината Пелион. В залива има подводни пещери, а планината е от маслинови горички. Тук е родината на аргонавтите, които тръгват да търсят златното руно.

За информация и резервации:

kaviholidays@gmail.com