Skip to content

Хотел Севтополис

Разположение на хотела: Четиризвездният хотел Севтополис е разположен недалеч от центъра на Павел баня сред красив собствен парк от 10 декара с богата растителност.

За хотела: Хотелът е проектиран в дъгообразна форма. Овалните форми са застъпени във фоайето, апартаментите, ресторанта и плувния басейн, допълвайки усещането за релакс. Ултра-модерният медицински център предлага широк спектър от балнеоложки и оздравителни процедури под наблюдението на висококвалифициран персонал. Наред с традиционната балнеология, гостите могат да се насладят на многобройни СПА и релаксиращи процедури, външен и вътрешен басейн с минерална вода, фитнес център, зони за релакс. За гостите на комплекса са на разположение ресторант с тераса, лоби бар, фреш бар, безплатен паркинг, безжичен интернет.

Стаите: Хотелът се откроява с модерната си стилна постройка и предлага 58 стаи и 4 апартамента с тераси и прекрасна гледка към Стара Планина и Средна гора. Стаите са обширни, светли и тихи, обзаведени в топли цветове и разполагат с: топла минерална вода в уникална баня, с прозорец към спалнята, индивидуален контрол на климатик/ отопление, мини бар, кабелна телевизия, LCD телевизор, телефон, сешоар и козметика за баня, стаи с тераса и без тераса, стаи за пушачи и непушачи, противопожарна система. 4-те апартамента предлагат бани с масажна вана и топла минерална вода, подът е покрит с мокет от естествена вълна.

Поради създадената ситуация с Ковид 19  не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.

Фотогалерия

Хотел Севтополис star4