Skip to content

Хотел Свети Георги

Разположение на хотела: Хотел „Св. Георги “ се намира в центъра на София, на няколко минути пеша от сградите на Правителството и Държавните институции, основните банки и офиси, в непосредствена близост до НДК и търговския булевард Витоша и само на 15 мин. с автомобил от летище София. Хотелът е разположен в подножието на планина Витоша, където има условия за ски, нощна писта и туризъм.

За хотела: Хотелът е на 6 етажа. Разполага с 14 Студия, 4 Стандартни стаи и 2 Апартамента. Разполага със стаи за пушачи и непушачи. Ресторантът на хотела разполага с 32 места на закрито, лятна градина с 30 места, създаващи възможност за спокойствие и уют. Богатата кухня и елегантният стил превръщат ресторанта в притегателно място в същинския център на София.

Стаите: Всяка стая разполага с: достъп с електронни карти, безплатен, безжичен интернет, личен сейф, климатик с индивидуален контрол, пожаро известителна и пожарогасителна системи, директно телефонно набиране, кабелна телевизия, работно бюро, мини бар, стаи и апартамент за непушачи, удобства за малки деца и бебета – бебешко легло, столче за хранене, сешоар, паник бутон.

Цени 2015:

Вид Стая Единично настаняване Двойно настаняване
Стандартна Стая 45 51
Студио 49 54
Апартамент 76 86
Апартамент Лукс 96 106

Цените  са в евро и вклчват: нощувка, ДДС, закуска, градски данък и застраховка.

Деца от 0 до 12г се настаняват безплатано в една стая с родителите.

При наличност се предоставя креватче за бебе.

Закуската е между 07:30 и 10:00 ч.

Други: Не се разрешава пребиваването на домашни любимци.

Фотогалерия

Хотел Свети Георги star3Хотел Свети Георги star3Хотел Свети Георги star3Хотел Свети Георги star3