Skip to content

Хотел Петрелийски

Разположение на хотела: Комплекс „Петрелийски“ се намира в Югозападна България, на 200 км. от София и на 8 км. от Гоце Делчев.

В хотела: Хотел „Петрелийски“ разполага с 8 стаи, 8 апартамента, ресторант, барбекю, 3 басейна с минерална вода, един от които е закрит, СПА център, в който може да се насладите на турска баня, парна баня, масаж с шоколад, с мед, класически масаж и ароматерапия.

В стаите: Във всички стаи и апартамети има автентични рисунки в стената. Обзавеждането е в старинен стил, пода в стаите е изпълнен с каменни плочи, а баните са изцяло в камък, което дава усещането за близост до природата. Стаите са със самостоятелни бани с вани, кабелна телевизия и обширни външна и вътрешна тераса. Апартаментите са 70 кв. м. с камини и вани с джакузи, кабелна тв, интернет, обширни тераси и красив изглед.

Цени 2022 /валидни до 30.11/:

  

Вид помещение  

 От 01.10.2022 до 30.11.2022г вкл., със закуска

Двойна стая

119лв.

Апартамент на първи етаж

219лв.

Апартамент на втори етаж

219лв.

Апартамент на трети етаж

219лв.

При единично настаняване

69лв.

Допълнително легло/само в апартамент/

40лв.

Домашен любимец/ само в апартамент/

20лв.

Цените са за помещение, на вечер и включват: нощувка, закуска, вечеря, ползване на закрит и открит басейн с минерална вода,  сауна, парна баня, интернет, паркинг, туристически данък и ДДС.

Фотогалерия

Хотел Петрелийски star3Хотел Петрелийски star3Хотел Петрелийски star3Хотел Петрелийски star3