Skip to content

Хотел Омая

 

Разположение: Село Гайтаниново е разположено е в югоизточните склонове на Южен Пирин в историко-географската област Мървашко. Отстои на 17 километра югозападно от общинския център Хаджидимово и на 19 километра южно от град Гоце Делчев. Комплексът е разположен в подножието на “Славянка“ планина върху площ от 500 декара смесена гора, зелени поляни и две езера.

 

За селището: Комплекс „Омая“ разполага с къщи за нощувка, от които една е с две стаи и голям хол на брега на едното езеро, а останалите са едностайни. Те са подходящи съответно за 4+1 или за 2+1 човека. Изградени са изцяло от камък, глина и дърво. „Омая“ разполага със собствена зеленчукова градина и малка птицеферма, откъдето при желание гостите могат лично да си набавят продуктите за обяд или вечеря. Има две барбекюта- едното е на остров, другото- на брега на едното езеро. Има ресторант, който работи сутрин от 9:00 и вечер, докато има хора; както и летен бар на басейна.

 

Къщите: Всяка от къщите разполага с телевизор, камина, електрически радиатор, хладилник, самостоятелна баня, мобилен телефон, както и с възможност за безплатен интернет. В цените на нощувката е включена закуска, ползване на басейн, разходка с лодка в двете езера, тенис маси, федeрбал, колоездене и спортен риболов.

Цени 2022:

Къща

Цени

Неделя-Понеделник

Цени

Петък и събота

Къща за двама

256.00

286.00

Къща за четирима

396.00

446.00

Цените са в лева на вечер и включват: нощувка и  закуска 

Фотогалерия

 

Хотел ОмаяХотел ОмаяХотел ОмаяХотел Омая