Skip to content

Хотел Мираж

Разположение на хотела: Бизнес хотел Мираж в град Бургас е разположен на един километър от центъра на града. Намира се на главна пътна артерия, която е удобен транспортен възел с пряк изход към Слънчев бряг и Варна, южното Черноморие и столицата. В близост до него има две спортни зали и стадион.

В хотела: Хотелът разполага с фитнес зала, солариум, сауна, пум сервиз, химичесло чистене, 24 ч рецепция, безжичен интернет, безплатен паркинг, бизнес център, ресторант, лоби бар, ВИП зала.

Стаите: Стаи: Оборудвани са с телевизор, мини бар, климатик,  интернет, телефон, вана. От стаите се разкрива великолепна гледка към морето, града и Бургаския залив. ВИП стаи: Оборудвани са с телевизор, мини бар, климатик,  интернет, телефон, вана. От стаите се разкрива великолепна гледка към морето, града и Бургаския залив. Подходящи, както за бизнес пътувания, така и за по-продължителна почивка и престой. ВИП апартаменти: Обзаведени са с най-модерното от аудио и визуалната техника. Апартаментите са оборудвани с: телевизор, dvd, интернет, минибар, климатик, телефон, телевизор в банята, вана, джакузи. Апартаменти: Aпартаментите на хотела разполагат с телевизор, DVD, интернет, минибар, климатик, телефон, телевизор в банята, вана. Приятната атмосфера, съчетана с великолепната гледка към града и морето, правят хотела предпочитано място, както за бизнес посещения, така и за отдих през цялата година. Студиа: Оборудвани са с телевизор, DVD, интернет, минибар, климатик, телефон, вана, телевизор в банята. От тях се разкрива великолепна гледка към морето, града и Бургаския залив. Прекрасната панорама, съчетана с елегантният, модерен и луксозен дизай, предлагат удобство и изискана атмосфера.

Цени 2013

Вид стая Цени
Единична стая 73
Двойна стая 79
ВИП стая 89
Студио 158
Апартамент 198

Цената е в лева и включва: Нощувка, закуска на блок маса, безжичен нтернет, безплатен паркинг, туристическа такса, ДДС.

Допълнително заплащане:

  • Вечеря – 12 лв.
  • Възрастни настанени на допълнитено легло, плащат 50% от цената на редовното легло.
  • Деца до 12 год., настанени на допълнително легло, плащат 25% от цената на редовното легло.
  • Деца до 12 год., настанени на редовно легло, плащат 50% от цената на редовното легло.

Забележка: Придружаващият персонал /1 шофьор и 1 екскурзовод/ се настанява в рамките на командировъчните.

Фотогалерия

Хотел Мираж star4Хотел Мираж star4Хотел Мираж star4Хотел Мираж star4