Skip to content

Хотел Лайпциг

Разположение на хотела: Оригинален дизайн, отличнa локация в центъра на Пловдив, в близост до всички административни сгради и културно-исторически забележителности и първокласни услуги са отличителните черти на четиризвездния хотел.

За хотела: Всички гости могат да се насладят на модерните условия за настаняване в 52 стаи и 11 апартамента, на съвременни бизнес удобства и разнообразие от допълнителни услуги, които ще превърнат престоят в приятно изживяване. Професионален екип и наличието на функционални конферетни зали с различен капацитет и директен достъп до интернет ще осигурят успеха на всяко мероприятие.

Стаите: Стаите и апартаментите в хотел „Лайпциг” са луксозни и елегантни. Всички те са снабдени с най-съвременни удобства: електронна заключваща система, индивидуален контрол на климатичната система, плазмени телевизори, сателитна телевизия, безплатен интернет достъп, директен телефон, индивидуален електронен сейф, мини бар. Баните в стаите са с вана, в апартаментите – с джакузи и душ кабина. Във всички сервизни помещения има сешоар, козметично огледало, телефон, озвучаване. За сигурността и спокойствието на гостите вратите са с шпионки, а в близост до ваната в баните има паник шнур.

Цени 2015

Видове стаи Цени в ЛЕВА
Единична стая 69
Двойна стая 79
Стая супериор 89
Стая супериор 89
Бизнес апартамент 156
Апартамент ,,Де лукс“ 188
Апартамент „Екзекютив“ 235
Доплащане за трето лице над 12г 39
Доплащане за дете от 2 до 12г 19

Цените са за стая на ден, в лева и включват:  нощувка със закуска на блок маса, интернет достъп в хотелската стая, туристическа застраховка, туристическа такса и ДДС.

Наем на конферентни зали: 60-300лв, в зависимост от капацитета и заетостта.

Възможност за наемане на техническо оборудване.

Фотогалерия

Хотел Лайпциг star4Хотел Лайпциг star4