Skip to content

Хотел България

Разположение на хотела: Хотел България е бизнес хотел разположен в сърцето на град Бургас, в непосредствена близост до транспортните възли, административните и финансови институции, търговските центрове и заведенията за хранене и развлечения.

В хотела: Хотелът разполага с единични, двойни стаи, стаи с две легла, апартаменти и президентски апартамент. На разположение на гостите на хотела са подземен гараж, паркинг, туристически офис, бюро за автобусни и самолетни билети, офиси за недвижими имоти, офиси и търговски центрове за мобилни комуникации, безжичен интернет в местата с обществен достъп, козметичен и фризьорски салон, сауна, парна баня, фитнес, плувен комплекс, масажи, солариум, казино, бизнес център, доставка на цветя и аранжиране на зали.

В стаите: В стаите има на разположение мини бар, кабелна телевизия, събуждане по телефона, директен телефон, интернет достъп, комплект за кафе и чай, сешоар, контакт за електрическа самобръсначка, козметично огледало, рум сървиз.

Цени 2013

Вид стая Цена
Двойна стая 110
Единична стая 93
Апартамент 179

Цената е в лева и  включва: нощувка, закуска, всички такси, застраховка, безплатно ползване на фитнес и закрит басейн, ДДС.

Допълнително заплащане:

  • Възрастни и деца над 12 год. , настанени на допълнително легло заплащат 60% от цената на едно легло.
  • Деца от 2 до 12 год. , настанени на редовно или допълнително легло плащат 50% от цената за възрастен.
  • Деца от 2 до 12 год. , настанени в стая с родители и неползващи отделно легло, заплащат само закуска – 4 евро на дете на ден.
  • Настаняване на придружаващи групите лица (екскурзовод, шофьор) – 40 лв в единична стая, 60 лв двойна стая.
  • Паркинг – 20.00 лв. за денонощие.

Фотогалерия

Хотел България star4Хотел България star4Хотел България star4Хотел България star4