Skip to content

Хотел Арте

Разпложение на хотела: Хотел Арте е разположен в сърцето на град София. В близост до хотела се намират голяма част от историческото наследство на столицата, редица катедрали, основните административни сгради и културни обекти. Хотелът Ви дава възможност да се насладите на стила на живот в столичния град, на посещения в търговските и делови центрове.

За хотела: С каменна фасада и гранитна конструкция, тази ценна сграда в София е изящно реконструирана в малък луксозен хотел от най-висок ранг. Проектиран така, че да създава атмосфера на художествен клуб в стила Сецесион, в хотел „Арте“ ще се докоснете до вълшебството на българското изобразително изкуство и на най-добрите произведения на класическата музика, литературата и киноизкуството.

Стаите: Хотелът разполага със стандартни, делукс стаи и апартменти. Всички са стилно обзаведени и разполагат с: телевизор с LCD екран и кабелна телевизия, климатична инсталация във всички помещения, телефон с външна и вътрешна линия, достъп до високоскоростен безжичен интернет във всички стаи, както и в останалите помещения, минибар във всяка стая, информационна система, мултимедийна система с безплатен достъп до класическа музика и филми, хавлии за баня, ръчни сешоари, козметични продукти за баня.

Допълнителни услуги: Хотела предоставя условия за провеждане на конференции, партита, обучение и коктейли във Венус конферентен център / само на 50м от хотела / .

Цени:

Хотел ,,Арте“ преустанови работа за извършване на ремонтни дейности!

 

Фотогалерия

 

Хотел Арте star3Хотел Арте star3Хотел Арте star3  Хотел Арте star3