Skip to content

Хотел Арена ди Сердика

Разположение на хотела: Стратегически разположен в сърцето на столицата, в непосредствена близост до главните държавни институции, бизнес центрове и банки, както и до културните и исторически забележителности на София, изисканият „Арена ди Сердика“ е отличен избор на хотел в София, както за делови гости, така и за туристите, пристигащи с развлекателна цел.

За хотела: „Арена ди Сердика“ Резиденс Хотел София е най-новият 5 звезден Резиденс хотел от колекцията на FPI Hotels & Resorts. Римският амфитеатър на древна Сердика е открит при строежа на хотела през 2004 година. „Арена ди Сердика“ е атрактивен и престижен хотел без аналог в света, съчетаващ по удивителен начин 17 вековна история с всички съвремени изисквания за бизнес и почивка.

Стаите: Бутиковият хотел „Арена ди Сердика” предлага просторни и уютни стаи и апартаменти. Обзавеждането в стаите за хора с физически затруднения е съобразено с техните нужди. Класическите стаи са просторни и елегантно обзаведени с легло с кралски размери, бюро и всичко необходимо, за да посрещнат и най-претенциозните клиенти. Стаите тип Executive предоставят на гостите комфорт и лукс. Хотелът разполага и с апартаменти. Бутиково обзаведени, те разполагат с приятна всекидневна с масичка и канапета. Спалнята е с легло с кралски размери, а банята е с отделна вана и душ кабина.

Цени 2015/2016: 01.12.2015 – 17.12.2015 и 11.01.2016-01.02.2016

Тип стая със закуска Двойна стая
Единично настаняване в евро 85
Двойно настаняване в евро 95

Цените са в евро и включват включват: нощувка, туристическа такса, закуска на бюфет, ползването на гараж, ползването на фитнес зала, високоскоростен интернет.

Цени 2015/2016: 18.12.2015 -10.01.2016

Тип стая със закуска Двойна стая
Единично настаняване в евро 60
Двойно настаняване в евро 66

Цените са в евро и включват включват: нощувка, туристическа такса, закуска на бюфет, ползването на гараж, ползването на фитнес зала, високоскоростен интернет.

Фотогалерия

Хотел Арена ди Сердика star5Хотел Арена ди Сердика star5Хотел Арена ди Сердика star5Хотел Арена ди Сердика star5