Skip to content

Хотел Аквая


Разположение на хотела:
 Хотел „Аквая“ се намира на тихо място в административния център на града. В близост са Съдебната палата, Пазара, много банки и учреждения, а старинната крепост Царевец и хълма Трапезица са на около 20 минути пеша. Хотелът е изключително подходящ за бизнес пътувания, както и за групови мероприятия, конференции и семинари.

За хотела: Хотел „Аквая“ притежава всички характеристики на един отличен градски хотел – предлага удобен достъп, уютно настаняване, паркинг, стилен ресторант, битова механа и всичко това – точно в сърцето на Велико Търново. На разположение на гостите са още фитнес, сауна, зала за игри с тенис и билярд. На покрива е разположен малък панорамен басейн, от който можете да се полюбувате на Старата столица, гледана от високо.

Стаите: Хотелът предлага богат избор от възможности за настаняване в уютни и просторни двойни стаи, студия и апартаменти. 22 двойни стаи, 5 студия и 4 апартамента, всички оборудвани с климатик, мини бар, кабелна телевизизия и телефон. Баните на апартаментите са с вани, а на студията и двойните стаи – с душкабини.

Цени 2013

Тип настаняване Цена
Единична стая 50
Единична стая за двама 60
Двойна стая 65
Тройна стая 85
Студио 75
Апартамент 95
ВИП Апартамент 150

Цената е в лева, на помещение и включва: нощувка, закуска,гараж, туристическа такса и ДДС.

Фотогалерия

Хотел Аквая star3Хотел Аквая star3Хотел Аквая star3Хотел Аквая star3