Skip to content

СПА хотел Хисар

Разположение на хотела: СПА хотел Хисар е разположен в един от най-красивите паркове на град Хисар, който е заобиколен от топли извори с минерална вода. Намира се на 160 км. от София и на 40 км. от Пловдив.

За хотела: Хотелът разполага с общо 166 помещения, разположени в Стандартно и Делукс крило. Стандартното крило разполага с 3 единични стаи, 66 двойни стаи с отделни легла, 14 двойни стаи със спалня, 18 студиа, 3 апартамента с една спалня и 2 стаи за хора с двигателни увреждания. Делукс крилото разполага с 16 двойни стаи с две отделни легла, 39 двойни стаи със спалня, 3 апартамента с една спалня, 1 вицепрезидентски апартамент и 1 президентски апартамент. Спа центърът е отделна три етажна сграда с разгърната площ приблизително 2000 кв.м свързана с хотела посредством топла връзка. В СПА комплекс Хисар има и идеални условия за провеждане на бизнес срещи, промоции и семинари.

Стаите: За Вашето удобство и комфорт всички стаи и апартаменти разполагат с бани с вана /без инвалидните помещения/ , сешоар, централна климатизация, мини бар, кабелна телевизия, телефон и безжичен интернет.

Допълнителни услуги: Пране, детски кът, магазини за бижута, дрехи, козметика, фризьорски салон и маникюр.

Поради създадената ситуация с Ковид 19  не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.

Фотогалерия

СПА хотел Хисар star4