Skip to content

Сана СПА хотел

Разположенение на хотела: Сана Спа Хотел е луксозен целогодишен четиризвезден спа и уелнес хотел, който се намира в живописния град Хисаря, на 160 км от гр. София и на 42 км от гр. Пловдив.

За хотела: Сана Спа Хотел Ви предлага неповторимо бягство от напрегнатото ежедневие. Съвремен дизайн, отлично обслужване и кухня, уникален спа и уелнес център „Тайните на Ливия“ на площ от 2000 кв. м и притежава зали за спа ритуали, зала за йога и гимнастика, сауна парк, изцяло новоизградено крило за физиотерапия и рехабилитация с богат набор от лечебни терапии – луголечение, парафинотерапия, електролечение, магнитолечение и ултразвукова терапия, козметичен и фризьорски салон. Собственият минерален извор превръща в акцент хидротерапиите с тангентор, перлена вана, Душ Виши, спа капсула с различни програми и специална стая за хидроколон терапия. Богатото ни спа меню предлага безброй наслади за духа и тялото с терапии с мед и шоколад, винена или розова терапия, тонизиращи, релаксиращи и антицелулитни програми. Единствено тук можете да се възползвате и от Апитерапия – уникален метод за лечение с мед и пчелни продукти. В хотела има голяма и модерно оборудвана  конферентна зала с капацитет до 110 места.

Стаите: Хотел Сана СПА предлага 56 стилно и комфортно обзаведени стаи, от които 32 двойни, 7 стаи делукс, 8 студия, 2 апартамента, 2 бизнес апартамента, 4 апартамента с детска стая, както и стая за хора с увреждания.

Фотогалерия

Сана СПА хотел star4Сана СПА хотел star4Сана СПА хотел star4  Сана СПА хотел star4