Skip to content

Гранд хотел София

Разположение на хотела: Гранд хотел София се намира в самия център на града, с изглед към Градската градина, Народния театър и Градската художествена галерия, на пешеходно разстояние от зала „България” , храм-паметника „Александър Невски” и Националния стадион „Васил Левски” . Удобство за бизнес гостите на хотела е непосредствената му близост до главните административни, финансови и търговски институции.

За хотела: 5 – звездният бизнес хотел посреща гости от цял свят. Със своето отлично централно местоположение, удобства и качество на обслужване Гранд Хотел София предлага изискана обстановка и домашен уют в съчетание с последните иновации в технологиите. Интериорът се допълва от уникалната колекция от над 400 авторски картини.

Стаите: Хотелът предлага за своите гости изключително просторни стаи и апартаменти с площ над 50 кв. м. , елегантно обзаведени и предлагащи стил и комфорт на петзвездно ниво. Всяка стая и апартамент в Гранд Хотел София е оазис на спокойствие, където просторът и тишината създават пълно усещане за лукс. Всички стаи са с климатик с индивидуално регулиране, сателитна и платена телевизия, мини бар, сейф и електронна заключваща система, баня с вана, душ кабина и телефон. На разположение на бизнес гостите в стаите са телефон с директно международно избиране и гласова поща, високоскоростен LAN & безжичен интернет.

Конфернтни услуги: Отличните условия за организиране на срещи и мероприятия в Гранд Хотел София се допълват с традиционно гостоприемство, безупречно обслужване и модерно техническо оборудване. Конгресният център на Гранд Хотел София предлага четири конференти зали с капацитет от 10 до 150 места в зависимост от типа подреждане на залата. Всички зали са елегантно обзаведени, модерно оборудвани и с дневна светлина. Необходимата конферентна техника е на разположение на организаторите за нуждите на мероприятията.

Фотогалерия

Гранд хотел София star5Гранд хотел София star5Гранд хотел София star5Гранд хотел София star5