Skip to content

Гранд хотел Поморие

Разположение на хотела: Гранд хотел Поморие се намира в североизточната част на гр. Поморие, на 15 минути от Международно летище Бургас и на 15 минути от най-големия черноморски курорт Слънчев Бряг. Хотелът е разположен между бреговете на Соленото поморийско езеро и Черно море и представлява уникална комбинация от хотелски комплекс, лечебно-възстановителен и уелнес център, футболен стадион и спортна зала.

За хотела: Специалното внимание, отделено дори на най-дребните детайли, добре обучен и любезен персонал, множеството ресторанти, барове и места за свободното време са малка част от обстoятелствата, които ще Ви носят усещането за свобода, блаженство и хармония. Първокласно обслужване, луксозно настаняване – полагат се ежедневни грижи за подобряването качеството на предлаганите услуги.

Стаите: Гранд хотел Поморие предлага на своите гости 70 стаи с едно легло, 80 стаи с две легла, 4 стаи, приспособени за хора с увреждания, 19 апартамента и 2 Президентски апартамента, които ще отговорят на очакванията за висококатегориен лукс и комфорт.

Допълнителни услуги: Конферентен туризъм, провеждане на тиймбилдинг, библиотека, билярд, мини-голф, детски клуб.

Поради създадената ситуация с Ковид 19  не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.

Фотогалерия

Гранд хотел Поморие star5