Skip to content

Витоша Парк хотел

Разпложение на хотела: Витоша Парк хотел е забележителен акцент от модерния дух на квартал „Студентски град” и представителна част от южна София. Позиционирането на хотела е съобразено с неговата лукс категория и профилът му на международен бизнес и конферентен център. Хотелът е разположен само на 7 км. от центъра на София; предлага удобни и бързи връзки до най-големите административни, бизнес, изложбени и панаирни центрове на столицата, както и до известни културни забележителности.

За хотела: Витоша Парк хотел е един от най-елитните градски хотели на България, престижен бизнес и конферентен център със свое запазено място в календара на множество национални и международни организации.

Стаите: Хотелът предлага класическо удобство със свежи комплименти към всеки гост. Универсален комфорт за всички основни нужди по време на кратък или по-дълъг престой. Всички стаи разполагат с: телефон, телевизия, безплатен интернет с висока скорост, мини бар.

Допълнителни услуги: Пране и химическо чистене, открит паркинг, rent – a – car, бизнес и wellness център, фризьорско студио, спортни зали, магазини за спорт и сувенири, конферентни зали.

Цени 2022:

Вид помещение

Цени

Единична стая

58.00

Двойна стая

68.00

Малък апартамент/Студио

98.00

Голям апартамент

108.00

ВИП Апартамент

108.00

Луксозна единчна стая

69.00

Луксозна двойна стая

79.00

Супериор Суит (1 спалня)

119.00

Суит Делукс (2 спални)

129.00

Цените са за стая, за нощувка и включват:  закуска, интернет, безплатно ползване на фитнес и басейн,  застраховка, градска такса и ДДС.

Допълнително:

  • деца от 0 до 6 години се настаняват безплатно;
  • деца от 6 до 12 години – 5.00 EUR на ден;
  • деца над 12 години – 10.00 EUR на ден.

Фотогалерия

Витоша Парк хотел star4Витоша Парк хотел star4Витоша Парк хотел star4Витоша Парк хотел star4