Skip to content

Бест Уестърн хотел Европа

Разположение на хотела: Бест Уестърн хотел Европа е бизнес хотел, който се намира само на няколко минути от летище София и недалеч от центъра на града. Хотелът е в непосредствена близост до Интер Експо и Конгресен Център.

За хотела: Хотелът разполага с уютни, елегантно обзаведени и съвременно оборудвани стаи. Бест Уестърн хотел Експо е също така изключително подходящо място за организиране на безнес събития, тържества и срещи. Разполага с 5 модерни конферентни зали.

Стаите: Обновени през 2009 г. , всички стаи в хотела са оборудвани според Вашите нужди и очакванията Ви за комфорт и креативна атмосфера. Всички помещения са просторни и разполагат с добре зареден мини бар, лед в хладилниците, сейф в стаята, телефон, безжична интернет връзка, телевизор, индивидуално контролируем климатик, телефон и сешоар в банята.

Цени 2013:

Вид стая 
Цени
Единично настаняване Двойно настаняване
Икономична стая  € 65 € 75
Стандартна стая  € 70 € 80
Делукс стая  € 75 € 85
Апартаменти   € 105   € 120

Цените включват:  закуска на блок маса, туристическа такса, паркинг, безжична интернет връзка в района на хотела, ползване на фитнес зала и ДДС. Доплащане за трети човек в делукс стая: 10 евро Намаления за деца:

      – до 6 годишна възраст: безплатно

– от 6 до 12 години: 50% намаление от цената за възрастен

Фотогалерия

Бест Уестърн хотел Европа star4Бест Уестърн хотел Европа star4Бест Уестърн хотел Европа star4Бест Уестърн хотел Европа star4