Skip to content

Балнеокомплекс Св.Спас

Разположение на комплекса: Хотелът е разположен в едноименната уникалната местност, на края на град Велинград, в долината на река Чепинска, сред надиплени хълмове с вечно зелени борове, обширни кадифени поляни, кристално синьо небе и южно родопско слънце… планината на Орфей.

В хотела: Хотелската част на комплекса разполага със 105 двойни стаи, 4 VIP студиa и 115 луксозни апартамента – атрактивни като дизайн и цветово решение, с божествени гледки и на юг, и на север към величествените Родопи.

Обособени са следните зони:

  • Развлекателна зона: основен ресторант, ресторант-тераса, кафе-тераса, бар-рестотант ,,Панорама“, игрална зала, детски кът, фитнес, салон за красота.
  • Бизнес зона: две конферентни зали.
  • Wellness зона: голям и малък /детски/ закрит басейн, парна баня, зала за релакс.
  • СПА зона: 15 стаи за масажи, солариум, турска баня, египетска баня.
  • Медицинска зона: светолечение, ултразвук, инхалации, зала за кинезитерапия.

В стаите: Двойни стаи: двойните стаи са с гледка към планината и към града; разполагат с по две единични легла, в банята е монтирана душ-кабина; всяка стая е оборудована с LCD телевизор, мини бар, интернет, спътникова телевизия, телефон в банята и в спалнята, сешоар в банята. VIP студиа: имате възможността да се докоснете до разкоша на спалнята с джакузи и едновременно с това да се насладите на изгледа към Родопа планина и Чепинска река. VIP студиата са оборудвани с LCD телевизор, мини бар, интернет, спътникова телевизия, телефон в банята и в спалнята, сешоар в банята; във VIP студиото могат да се настанят до двама възрастни с дете. Апартаменти: двустайни помещения (едната стая е спалня, а другата – всекидневна с мека разгъваема мебел). Оборудвани са с плазмени телевизори, мини бар, интернет достъп, вана. Апартаментите имат тераси. В апартамента могат да се настанят удобно до четири човека.

Поради създадената ситуация с Ковид 19  не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.

Фотогалерия

Балнеокомплекс Св.Спас star5