Skip to content

Специални оферти

Специални оферти

България се отличава със своите природни дадености –море, планини, минерални извори и кални бани. С лечебните възможности на своите кални бани и минерабни извори страната се нарежда на едно от първите места в света. Повечето минерални извори се намират на достъпни и красиви места, което води до развитието на балнео и СПА туризма.
Термалните извори и техните лечебни свойства са били известни още в древно минало.
В последно време България бележи ръст в балнео и СПА туризма.
Модерни балнеологични и СПА комплекси предлагат голям избор от СПА и уелнес оферти.
„КаВи Холидейз“ Ви предлагам балнео и спа оферти в най-добрите СПА курорти в България: Велинград, Хисаря, Сандански, Девин и др., където ще бъдете обслужени на високо ниво и настанени в комфортни и уютни хотели. Ако решите да избягата от градското ежедневие, можете да се въползвате от нашите Уикенд предложения в страната и чужбина.
Избирайки „КаВи Холидейз“ Вие можете да се насладите на редица атрактивни предложения за посрещане на многобройните български празници.

Индивидулни пътувания

Изберите мястото, което искате да посетите, периода в който да го реализирате и се свържете с нашите консултанти, за обсъждане на Вашите предложения и идеи! Можете да разчитате на отлична организация до най-дребния детайл:
– хотелско настаняване на специални цени;
– транспортно обслужване – самолетни и автобусни билети, комбинирани билети;
– трансфери при пристигане и отпътуване;
– наемане на рент а кар;
– организиране на допълнителни програми по Ваш избор;

„ КаВи Холидейз” е Вашият надежден партньор!