Добре дошли в сайта на KaVi Holidays!

Гърция

Съвременна Гърция води началото си от древногръцката цивилизация, която се счита за люлка на Западната цивилизация. Гърция е родината на демокрацията, европейската философия, литература и драма и Олимпийските игри. Релефът на страната е разнообразен и това дава многобройни възможности за почивка и релаксация.

Турция

Оформяйки мост между Европа и Азия, Турция представлява вълнуваща дестинация за всеки любител на историята и археологията. Курортите на страната привличат пътуващите със своето спокойствие и красота. Туризмът е един от най-бързо развиващите се отрасли в Гърция, като най-развити са морският, културният и СПА-туризмът.

Испания

Прочута с богатото си културно наследство, Испания е повлияна от всеки от многобройните народи, населявали Пиренейския полуостров през вековете. Ето защо днес всяка област в страната има свой собствен културен облик. Испания притежава общо 40 обекта в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО.

Италия

Италианската история има основно значение за развитието на културата и обществения живот в Средиземноморието. Още в праисторически времена Апенинският полуостров е арена на важни човешки дейности и затова могат да се намерят интересни археологически местности в много райони на страната — Тоскана, Умбрия и др.

Тунис

Тунис е държава, разположена на крайбрежието на Северна Африка - гостоприемна и удивително интересна дестинация, считана за една от най-европеизираните арабски страни. Тя е страна с богата история - следите на древни цивилизации можете да откриете в легендарните градове Картаген, Керкуан и Кайруан. Тунис – един друг свят за Вашата ваканция, където слънцето се къпе в омайно чистите плажове.

Абонамент

E-mail (*)
Въведете правилен E-mail

Анкета

Познавате ли българските културно- исторически забележителности?

По- скоро не
Определено да
Не мога да преценя

Партньори